WErken bij Coreon

 

Werken bij Coreon betekent een dynamische baan, met veel ruimte voor eigen initiatief.

 
 

Adviseur

Wij zoeken een resultaatgerichte Adviseur die kan lezen, schrijven, praten én thuis is in ICT-technologieën.
Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in de innoverende wereld van ICT technologie in de zorg en energiemanagement en wil je ook resultaat, in plaats van er alleen over te praten of schrijven?
Passen de kernwoorden enthousiasme, teamwork en adviseren bij jou? En heb je een brede kennis van ICT en zorgtechnologie?

Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

 

Support Engineer ICT

Wij zoeken per direct een nieuwe collega voor de helpdesk. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in de vernieuwende wereld van ICT, op het snijvlak met zorg? Passen de woorden enthousiasme, teamwork, proactief, vriendelijk, kennis van de zorg en vaardig met ICT bij jou? Dan hebben wij een uitdaging voor jou.

Vanuit Coreon Helpt! ga je aan de slag bij en met onze klanten:
zorgorganisaties met cliënten, medewerkers, locaties, ICT, zorgtechniek, gebouwgebonden techniek en applicaties, zowel lokaal als cloud based.
Onze klanten willen vanuit hun visie zorg bieden. Vanuit die visie op zorg maakt Coreon een doorvertaling naar een visie op technologie. Daarmee staat ICT en (zorg-)technologie in een context: namelijk die van onze klant, maar ook die van de zorggever en de zorgontvanger. Context gedreven technologie maakt het mogelijk dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving vertrouwd kunnen blijven wonen. ICT, georganiseerd vanuit de cliënt is de nieuwe koers.

Een support engineer ICT biedt ondersteuning aan klanten en collega’s bij het oplossen van problemen met ICT gerelateerde vraagstukken. Je bent werkzaam binnen een team van specialisten op servicegebied binnen het bedrijf.

 

Office Manager

Wij zoeken jou!

Passie voor het structureren en ordenen van werkprocessen? Bijt jij je graag vast in agendabeheer? Dan heeft Coreon de uitdaging voor jou!