Coreon adviseert en helpt uw technologie op de toekomst te richten.

Wij werken voor zorgorganisaties, maar ook voor woningcorporaties, gemeenten en verzekeraars. Aan ICT en technologie die bijdraagt in:

– Zelfstandig wonen en in contact zijn
– Zorg krijgen en zorg geven
– De wacht houden over mensen
– Organisaties die efficiënter willen werken met ICT en technologie
– Technologie in het bedienen van wonen, installaties, apparaten en functies
– Energie in wonen en zorggebouwen

Het gaat ons om slimmer en plezieriger werken, altijd en overal, maar ook om meerwaarde van ICT en technologie voor zowel de cliënt als de organisatie. Optimale communicatie, toezicht met domotica, waardevolle diensten en zorg op afstand. Kortom: technologie die ertoe doet.

Altijd met oog voor de echte gebruiker: de mens. Als het kan met technologie die open is en met andere technologie kan en wil samenwerken. En zo open is dat u niet afhankelijker wordt van leveranciers dan nodig.
Onze adviserende en helpende rol staat tussen mensen en technologie. Met het oog op de visie en strategie. Met verstand van het concept achter technologie. Met kennis van wonen & zorg, een inclusieve samenleving, zorg op afstand en duurzaamheid. Met als doel dat technologie de katalysator is van een positieve verandering.

Heeft u kennis en advies nodig over technologie, ICT-systemen, domotica, zorg op afstand, implementatie ECD, e-health, m-health, leefstijlmonitoring, netwerken, specifieke hardware, software en diensten in de zorg, kantoorautomatisering, thuis- en onderweg werken en portalen?

Coreon is thuis in deze wereld en kan u helpen te oriënteren, kiezen, ontwerpen, kopen en implementeren.
Daarnaast helpt Coreon met tijdelijke invulling van strategische en uitvoerende (ICT) functies en hulp bij inrichten en beheren van applicaties. We inventariseren en brengen problemen in kaart. Wij helpen u uw ICT en technologie toekomstgericht, effectief, leuk en echt veilig te maken.

Wij staan voor snelle reactie, goede analyses, heldere communicatie, strategische interventies, en een ‘hands on’ aanpak. Omdat we echt iets voor u willen doen. Met plezier!

Meer informatie of onder het genot van een kop koffie praten over meer inspiratie? Laat het ons weten, wij plannen graag een afspraak met u in.