Menu Sluiten

De Posten Enschede

 

“Coreon heeft ons echt geholpen om onze visie aan te scherpen en onze blik op de toekomst mede vormgegeven.”

 

Interview met Joyce Mazeland
Adviseur zorgtechnologie De Posten

De Posten: De ondersteuning die we nodig hadden, in het tempo dat we kunnen volgen

 

Coreon werkt al lange tijd voor De Posten in Enschede, onder meer op het gebied van strategische adviezen over het gebruik van ICT, waarbij wordt uitgegaan van de visie van De Posten. Daarnaast biedt Coreon ondersteuning bij het definiëren van de gewenste vorm van zorgtechnologie en telefonie, om uiteindelijk over te gaan tot contractering en implementatie hiervan.

 

“Hoewel we zelf veel ICT-kennis in huis hadden, hebben we toch besloten dat we de hulp van Coreon nodig hadden.
Zij beschikken over heel specifieke kennis die wij niet hebben.”

 

“De Posten biedt op twee locaties onder meer psychogeriatrische zorg aan. Voor deze locaties was nieuwe technologie nodig, zoals een nieuw zorgoproepsysteem. Hoewel we zelf veel ICT-kennis in huis hadden, hebben we toch besloten dat we de hulp van Coreon nodig hadden. Zij beschikken over heel specifieke kennis die wij niet hebben. Daarnaast hebben ze veel ervaring met dit soort trajecten.

 

Het fijne aan de samenwerking vond ik het menselijke en laagdrempelige contact. De adviseur van Coreon heeft zich echt in ons verdiept. Hij snapt hoe wij werken en kent de mensen en de mentaliteit. We kunnen altijd bij hem terecht.

 

Meestal is Coreon in dit soort trajecten de projectleider, maar nu konden we het zelf doen. Terwijl we aan de zijlijn de ondersteuning kregen die we nodig hadden. Coreon heeft ons echt geholpen om onze visie aan te scherpen en onze blik op de toekomst mede vormgegeven. Niet te vooruitstrevend, maar op een tempo dat wij kunnen volgen. Dat is de manier die werkt voor ons, onze medewerkers en uiteindelijk onze bewoners.”

 

Meer weten of een adviesgesprek plannen?

Rens vertelt je graag meer over onze oplossingen. Bel Rens op 06 53 73 87 57 of mail naar [email protected]

‘Het fijne aan de samenwerking vond ik het menselijke en laagdrempelige contact. De adviseur van Coreon heeft zich echt in ons verdiept.’

 

Joyce Mazeland – De Posten