Menu Sluiten

Slimme ict oplossingen
voor de zorg

 

Oplossingen. Dat betekent voor iedereen iets anders. Dat begrijpen we als geen ander en daar passen we ons op aan. Coreon denkt graag met u mee om de juiste oplossing te vinden. 

Uw organisatie klaar voor de toekomst

De druk op de zorg wordt steeds groter. Ict maakt steeds meer mogelijk. Maar hoe zit dat in uw organisatie? Is uw ict-infrastructuur klaar voor de toekomst? 

 

Applicaties, domotica, digitale werkplekken, telefonie en infrastructuur. Hulpmiddelen om de zorg voor uw cliënten te verbeteren, hun gegevens veiliger te beheren en om de tijd van uw medewerkers efficiënter te gebruiken. Moet de huidige situatie of werkwijze anders of is er iets totaal nieuws nodig? Wij denken graag mee over de beste oplossing voor uw organisatie.

 

Onze diensten   Neem contact op

Adviserend en ondersteunend

 

Heeft u zelf voldoende ict-kennis in huis? Dan adviseren wij u vanuit onze ervaring. Mist u kennis en ervaring in de organisatie? Dan coachen we uw mensen tot ze het zelf kunnen. Met als uiteindelijk doel: de technische mogelijkheden die er zijn, zo goed mogelijk toepassen in uw organisatie.

 

En heeft u (tijdelijk) extra ondersteuning nodig in uw ict-team? Ook daar denkt en helpt Coreon graag in mee.

 

Stel ons een vraag

Betrouwbare ict biedt een veilige en effectieve basis voor uw zorgorganisatie. Bij Coreon staat de mens daarin centraal. 

  • Prettig contact met aandacht voor zorgvragers
  • Plezierig werk voor zorgmedewerkers, digitaal en persoonlijk
  • Kwalitatieve zorg: veilig, effectief én efficiënt

De oplossing die past bij uw organisatie

Adviseurs die snappen hoe de zorg werkt

Ict die de zorg beter maakt, voor mensen