Menu Sluiten

Inspiratie

 

In onze praktijk maken we allerlei interessante situaties mee. Praktijksituaties waar u en uw organisatie iets aan kunnen hebben. Op deze pagina vindt u regelmatig blogs en artikelen om u te inspireren. Neem gerust contact met één van onze adviseurs op als u meer wilt weten. 

 

ContactOnze adviseurs

10 juni 2022

Kosten & baten ict en zorgtechnologie in de VVT

De kip-ei discussie genaamd kosten en baten van ICT en zorgtechnologie in de VVT. Op welke manier kan ICT en zorgtechnologie bekostigd worden als de baten niet definieerbaar zijn naar besparingen maar de kosten direct drukken op het budget voor de zorg?

8 november 2021

De basis is infrastructuur

De weg naar het werken met ict innovaties wordt steeds meer gedomineerd door de behoefte aan een ict infrastructuur die op een moderne manier innovaties en vernieuwingen mogelijk maakt. Deze ict infrastructuur ligt dus aan de basis van de toekomstige werkwijze van zorgorganisaties. Vaak is de huidige infrastructuur beperkt, gebrekkig en verouderd. Daarom vraagt ict infrastructuur om bestuurlijk inzicht, visie en aandacht. Het verbinden van de digitale zorgorganisatie aan de fysieke zorgorganisatie is het werkend perspectief.

25 oktober 2021

Zorg voor visie!

‘We horen je niet, je staat nog op mute!’ en ‘Wacht even. Ik zal even het scherm met je delen.’ Zomaar twee zinnen die 1,5 jaar geleden bijna niemand uitsprak. Inmiddels is digitaal vergaderen vrijwel overal geaccepteerd en geïntegreerd in bedrijfsprocessen. Zo snel kunnen dingen veranderen.

11 oktober 2021

Download de whitepaper ‘Inzet van ict bij zorgorganisaties’

Ontvang onze whitepaper over inzet van ict bij zorgorganisaties en waarom wij dit noodzakelijk achten.

25 september 2021

Leveranciersselectie in tijden van corona

Een leveranciersselectie in tijden van corona. Een uitdaging waar wij afgelopen jaar voor kwamen te staan met één van onze klanten. De zorgtechnologie op een locatie was hard aan vernieuwing toe. Alle stukken, plannen en voorbereidingen stonden klaar. En toen kwam corona.