Menu Sluiten

Ons team van adviseurs snapt hoe processen binnen een (zorg)organisatie lopen. Ze leven zich in uw situatie in en denken mee met uw mensen. Daardoor kunnen ze de vertaling maken tussen de manier waarop u zorg wilt aanbieden en welke ict-oplossingen daarbij passen.

 

Rens Balkenende
Partner en Strategisch adviseur

 

Met oog voor mensen helpt Rens bestuurders en managers om de complexiteit rondom ict, telefonie en zorgtechnologie te vertalen naar eenvoud, flexibiliteit, veiligheid en werkplezier.

 

Zodat het mogelijk is om technologie te realiseren waarbij de samenwerking tussen mens & technologie zich vertaalt naar leefplezier voor de cliënt. Nu en in de toekomst.

 

Bel Rens: 06 – 53 73 87 57

Lotte Balkenende

Implementatie specialist Zorg & projectleider

 

Helpt bij de transformatie naar blije en betrokken professionals. En weet dat ict juist mensenwerk is. Het verschil maakt Lotte graag door niet te stoppen wanneer de ‘techniek is opgeleverd’ maar te borgen in de organisatie. Pragmatisch, verbindend, doortastend!

 

Bel Lotte: 06 – 13 26 28 51

Guido van Alphen

Adviseur

 

Kijkt met een kritische blik naar technologie en de functionaliteiten daarvan. Met zijn ruime ervaring in diverse technologische sectoren weet hij de vertaling te maken van techniek, naar praktische inzetbaarheid. Waarbij hij altijd kijkt naar de mens om wie het gaat. 

 

Bel Guido op 06 – 54 21 09 43

Zie jij jezelf hier staan? 

 

Word jij enthousiast van wat we doen bij Coreon en zie jij jezelf hier staan? Kijk dan snel of er een passende vacature voor jou tussen zit, of stuur een open sollicitatie. 

 

Vacatures