Menu Sluiten

Ons team van adviseurs snapt hoe processen binnen een (zorg)organisatie lopen. Ze leven zich in uw situatie in en denken mee met uw mensen. Daardoor kunnen ze de vertaling maken tussen de manier waarop u zorg wilt aanbieden en welke ict-oplossingen daarbij passen.

 

Rens Balkenende
Partner en Strategisch adviseur

 

Met oog voor mensen helpt Rens bestuurders en managers om de complexiteit rondom ict, telefonie en zorgtechnologie te vertalen naar eenvoud, flexibiliteit, veiligheid en werkplezier.

 

Zodat het mogelijk is om technologie te realiseren waarbij de samenwerking tussen mens & technologie zich vertaalt naar leefplezier voor de cliënt. Nu en in de toekomst.

 

Bel Rens: 06 – 53 73 87 57

Thijs Boin

Technisch adviseur & projectleider

 

Heeft veel ervaring met projecten rondom ict & technologie waarbij zijn technische kennis, nauwkeurigheid en oprechte interesse in mensen al meerdere organisaties ondersteund heeft. Thijs zorgt dat de technologie klaar staat en ingericht is, waarbij zijn kennis van techniek & samenhang iedereen enthousiasmeert!

 

Bel Thijs: 06 – 32 22 11 22

Lotte Balkenende

Implementatie specialist Zorg & projectleider

 

Helpt bij de transformatie naar blije en betrokken professionals. En weet dat ict juist mensenwerk is. Het verschil maakt Lotte graag door niet te stoppen wanneer de ‘techniek is opgeleverd’ maar te borgen in de organisatie. Pragmatisch, verbindend, doortastend!

 

Bel Lotte: 06 – 13 26 28 51

Guusje Elsen

Junior adviseur

 

Met haar enthousiasme weet Guusje medewerkers te motiveren en activeren. Haar nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat ze goed tot de kern van een probleem weet te komen, en hiermee de passende oplossing weet te vinden.

Guido van Alphen

Adviseur

 

Kijkt met een kritische blik naar technologie en de functionaliteiten daarvan. Met zijn ruime ervaring in diverse technologische sectoren weet hij de vertaling te maken van techniek, naar praktische inzetbaarheid. Waarbij hij altijd kijkt naar de mens om wie het gaat. 

 

Bel Guido op 06 – 54 21 09 43

Kristel Frijlink

Projectondersteuner & binnendienst

 

Met collega’s op verschillende locaties en projecten weet zij ieders eigenheid te behouden, te verbinden en uniformiteit in de werkprocessen zichtbaar aan te brengen. 

 

Eveneens is haar opgedane kennis op de helpdesk bij verschillende zorgorganisaties de praktische ondersteuning die onze gezamenlijke projecten het verschil laten maken voor de eindgebruiker. 

Zie jij jezelf hier staan? 

 

Word jij enthousiast van wat we doen bij Coreon en zie jij jezelf hier staan? Kijk dan snel of er een passende vacature voor jou tussen zit, of stuur een open sollicitatie. 

 

Vacatures