Menu Sluiten

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

 

“Aan de ene kant denken ze praktisch mee, maar daarnaast ook strategisch, door mee te denken over de vraagstukken rondom zorgtechnologie die daarbij komen kijken.”

 

 

Interview met Joop van der Lei
Manager Interne services Zorggroep Oude en Nieuwe Land

“Wij zijn de grootste zorgaanbieder in de regio Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk, met 1.800 medewerkers en 800 vrijwilligers. We hebben een aantal woon- en zorglocaties. Daarnaast verzorgen we onder meer revalidatiezorg voor ouderen, thuiszorg, jeugdmaatschappelijk werk en kindzorg. 

 

Zelf werk ik sinds 2018 bij de Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Destijds was Coreon al binnen de organisatie aanwezig. Ze speelden een belangrijke rol door de ICT-helpdesk vorm te geven en te bemensen. Omdat we dat toch meer met eigen mensen wilden doen, is dat langzaam afgebouwd. 

 

In de tussentijd hebben we, vanuit onze visie op zorg, besloten om met onze ICT ‘in de cloud’ te gaan. Kort gezegd: we stappen over van een Citrix-omgeving naar Microsoft 365. Een groot project, dat veel gevolgen heeft voor onze hardware en software, maar ook op onze hele organisatie en onze medewerkers. Dit project hopen we eind 2021 af te ronden. 

 

En ook hier kunnen we rekenen op Coreon. Wel op een andere manier dan hiervoor. Niet meer als halve medewerkers, maar echt vanuit een externe adviesrol. Dat past bij ons. Aan de ene kant denken ze praktisch mee, bijvoorbeeld om de beste oplossing te vinden op telefoniegebied, maar daarnaast ook strategisch, door mee te denken over de vraagstukken rondom zorgtechnologie die daarbij komen kijken. 

 

Ik ben heel tevreden over deze samenwerking. Ze leveren kwaliteit en hebben gewoon heel veel kennis en ervaring. En we kennen elkaar goed, omdat we al jaren met ze werken. De lijntjes zijn kort en de mensen van Coreon zijn heel toegankelijk. De communicatie loopt daardoor heel soepel. 

 

Ik ben ervan overtuigd, dat we samen met Coreon onze telefonie en zorgtechnologie klaar gaan maken voor de toekomst. 

Meer weten of een adviesgesprek plannen?

Rens vertelt je graag meer over onze oplossingen. Bel Rens op 06 53 73 87 57 of mail naar [email protected]

‘Ze leveren kwaliteit en hebben gewoon heel veel kennis en ervaring. En we kennen elkaar goed, omdat we al jaren met ze werken.’

 

Joop van der Lei – Zorggroep Oude en Nieuwe Land