Menu Sluiten

Werken op een prettige manier

 

Coreon adviseert over zorggerelateerde applicaties en technologie, domotica, digitale werkplekken telefonie en infrastructuur. En vooral de samenhang daartussen.

 

We helpen met een visie op zorg en ict. Wie wil de klant zijn? Wat betekent dit in de praktijk? En welke rol moet ict daarin vervullen? Vervolgens gaan we samen aan de slag om dit te realiseren. Vaak in een programma van meerdere projecten, die soms kort duren. Vaker helpen we wat langer -enkele maanden tot 1,5 jaar- waarbij we onze kennis en ervaring van idee tot uitvoering inzetten.

 

We werken samen met de klant in teams, programma’s en projectgroepen met allerlei disciplines. En we zijn niet tevreden als alles werkt, maar pas als iedereen die ermee werkt, dat op een prettige manier doet. En als de cliënt er in ieder geval beter van wordt.

 

Team Coreon

 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar: 

 

Adviseur zorgtechnologie

 

Open sollicitaties zijn altijd welkom, dus denk jij een aanwinst te zijn voor Coreon? Verstuur dan je motivatie, met een link naar je Linkedinprofiel naar [email protected].  

Staat jouw vacature er niet bij?

 

Staat jouw vacature er niet bij, maar denk jij toch een aanwinst te zijn voor Coreon? Vertel ons waarom jij een goede adviseur bent of wordt, wat je ervaring is op het gebied van zorgtechnologie en zorg en hoe jij ons team kunt versterken.

 

Je kunt je motivatie, met een link naar je LinkedInprofiel, mailen naar [email protected].
En wellicht ontmoeten we elkaar dan snel!

Betrouwbare ict biedt een veilige en effectieve basis voor uw zorgorganisatie. Bij Coreon staat de mens daarin centraal. 

  • Prettig contact met aandacht voor zorgvragers
  • Plezierig werk voor zorgmedewerkers, digitaal en persoonlijk
  • Kwalitatieve zorg: veilig, effectief én efficiënt

De oplossing die past bij uw organisatie

Adviseurs die snappen hoe de zorg werkt

Ict die de zorg beter maakt, voor mensen