Menu Sluiten

Meer met minder

 

Dat er meer vraag naar zorg is, zien we al langer als trend. En dat er te weinig zorgmedewerkers bijkomen ten opzichte van medewerkers die niet meer beschikbaar zijn is ook al langere tijd zichtbaar. 

 

Tegelijkertijd komt er steeds meer nadruk op een individuele benadering van cliënten, waarbij eigen regie en ‘zelf doen’ voorop staat. Meer vrijheid en veiligheid. 

 

De inzet en opkomst van technologie is dan ook een logisch gevolg. Meer vraag naar zorg, betere zorg op maat, meer complexe zorgvragen en moeilijk aan zorgverleners kunnen komen heeft een directe relatie met digitalisering van zorgorganisaties. Dit komt doordat met technologie:

 

  • Nieuwe oplossingen mogelijk zijn;
  • Gewenste oplossingen effectief ondersteund kunnen worden vanuit ‘digital first’;
  • Technologie vaak niet alleen steunend, maar ook leidend is (“Wat met ict kan, moeten we niet meer met de hand doen”).

 

Bij Coreon zijn we van mening dat de ‘digitale transformatie’ niet makkelijk is, maar wel noodzakelijk om medewerkers gerichter in te kunnen zetten en om te kunnen gaan met de schaarste. Daarnaast zijn we van mening dat technologie kan bijdragen aan de zelfredzaamheid, het leefplezier van cliënten met een zo persoonlijk mogelijke benadering.

Werken op een prettige manier

 

We worden vaak gevraagd als partner, voor advies, projectleiding en coaching. Maar ook voor implementaties en praktische ondersteuning. 

 

We werken samen met de klant in teams, programma’s en projectgroepen met allerlei disciplines. En we zijn niet tevreden als alles werkt, maar pas  als de cliënt er beter van wordt en als iedereen die ermee werkt, dat op een prettige manier doet.

 

 We zorgen dat wat afgesproken is er ook komt én dat iedereen prettig met de nieuwe technologie werkt. En we gaan pas weg als er op een nieuwe manier gewerkt wordt én als u tevreden bent. Onze kracht is dat we steeds de menselijke maat weten vast te houden. Zorg blijft immers ook mensenwerk.

 

Betrouwbare ict biedt een veilige en effectieve basis voor uw zorgorganisatie. Bij Coreon staat de mens daarin centraal. 

  • Prettig contact met aandacht voor zorgvragers
  • Plezierig werk voor zorgmedewerkers, digitaal en persoonlijk
  • Kwalitatieve zorg: veilig, effectief én efficiënt

De oplossing die past bij uw organisatie

Adviseurs die snappen hoe de zorg werkt

Ict die de zorg beter maakt, voor mensen